Kaidi Sink
Stilist-jumestaja

Kaidi Sink

Kaidi alustas juuksuritööd enam kui 13 aastat tagasi. Selle aja jooksul on ta kogunud praktilisi oskusi ja erialaseid teadmisi lisaks kodumaa juuksuritööle ka Austraalia salongides stilistina töötades. 2016. aastal lõpetas Kaidi Glow International Make-up kooli jumestaja baaskursuse ning jumestusteadmiste omandamise teekond saigi alguse ning õige pea sai Kaidi nii soengu- kui jumestusoskusi, soengumeister Aili Pussi parema käena, rakendada.
Huvi ilumaailma vastu laiemalt on Kaidi viinud ka Tradehouse’i kliendikonsultandi ametisse.
Kõik need erinevad töörollid on andnud Kaidile rohkelt võimalusi erinevatel moeshowdel ning pildistamistel juuksuri ja meigikunstnikuna kaasa lüüa ning koolituste korraldamise ja turundamisega tegeleda. Kuna Kaidi jaoks on juuksuri ja jumestaja erialad nagu töö ja hobi üheskoos, siis on ta läbi aegade erinevatel koolitustel enesetäiendamist jätkanud ja usub, et iluvaldkonnas on alati uusi põnevaid tehnikaid ja teadmisi, mida omandada.

Mis Sind inspireerib?

Minu töös inspireerivad mind minu kliendid. Põnev on sobitada lõikuseid, värve, soenguid ja meike iga kliendi ainulaadse natuuriga!

Kuidas laed akusid? 

Akud saavad laetud, kui saan pisut tavarutiinist välja, näiteks väljasõidud perega. Kui pole vaja mõelda söögi tegemise, pesuhunnikute ja tolmurullide peale, mis kodus ootavad. 
Imelise energia annab ka võimalus hommikul veidi pikemalt magada.  

Senise karjääri tipphetk:  

Kindlasti Aili Pussiga koos töötamine! Sain olla ilutiimis erinevatel moeshowdel, pildistamistel, telesaadetes jne. 
Igapäevase salongitööna oli ülimalt vahva ja arendav kogemus Helen Heinroosi salongis praktiseerimine ja ka Austraalias juuksurina töötamine avardas palju minu silmaringi.

Vanemstilist-koolitaja

Keete Viira

Keete on enam kui 16-aastase kogemusega vanemstilist ja koolitaja, kes on enda oskusi ja teadmisi täiendanud erinevatel erialastel koolitustel Hollandis, Saksamaal ja Itaalias. Erialast infot ja praktilisi oskusi on Keete jaganud kolleegidele USA-s, Suurbrittannias, Iirimaal, Saksamaal, Hispaanias, Rootsis, Soomes ja Baltikumis juba viimased 13 aastat. Toredatele klientidele soovitud lõikuse, värvi ja soengu teostamine salongis, kolleegide koolitamine ja tootearendus – nende valdkondadega tegelemine muudab toimetamise juuksurimaailmas mitmekülgseks ja põnevaks.

Mis Sind inspireerib?

Loodus, kaunid kunstid ja inimesed

Kuidas laed akusid? 

Pikad jalutuskäigud looduses, füüsiliste maatööde, sauna ja pere ning sõpradega kvaliteet aega veetes.

Senise karjääri tipphetk:  

23nda Euroopa Filmiakadeemia auhindade gala juuksurite tiimi vedaja ja stilist, Joico soengushow programmi koostaja ja esineja Ungaris, Budapestis (2017).

Keete Viira
Nimelugu

VUNK

Tahtsime stuudiole lihtsat, vahvat ja mängulist nime ja ega tegelikult teisi variante laual ei olnudki, kui VUNK. Üsna kohe peale ruumide ülevaatamist tuli Keetele see idee pähe ja sõnapaar VUNKI JUURDE kirjeldas hästi meie soovi, millega oma klientidele abiks olla – lisada vunki välimusele ning luua selleks mõnusa olemisega stuudio keskkond. Lisaks leidsime Vunki nimes seose ka meie armsate vanavanemate, Kaidi vanaisa ja Keete vanaema perekonnanimega.  Kuni Viira Anne tanu alla saamiseni, kandis ta sama perekonnanime nagu Jaak Vunn tänaseni. Asendasime selle nime viimase tähe enda eesnimede K-ga ning tuligi kokku VUNK.